Ontdek de sport van je leven!
 

Reanimatie en EHBO cursus

Sporten is gezond en vooral erg leuk om te doen. Je kan je hoofd lekker leegmaken en bovendien is bewegen goed voor je gezondheid. Maar bij sporten kunnen natuurlijk ook ongelukken gebeuren, een bal in het gezicht, een harde tackle of een schaafwond bij een valpartij met de fiets, het is zo gebeurd. Het is dan ook erg belangrijk en noodzakelijk dat sportdocenten een EHBO diploma hebben en hun kennis up-to-date houden. Voor thuis, op het werk, op straat en op de sportvelden. In deze cursus leer je wat je moet doen bij slachtoffers met letsel of een hartstilstand.

Bij deze scholing kan je jouw kennis over reanimatie en EHBO weer opfrissen door een herhalingscursus óf je kan er voor kiezen de volledige EHBO cursus te volgen door het theorie gedeelte eerst via een online module thuis te volgen. De benodigde tijd voor het online deel is ongeveer 4 uur. Het praktijkdeel begint altijd met een korte herhaling van de theorie. Dus of je nu op herhaling komt, of je doet de cursus gedeeltelijk online, het praktijkdeel is voor iedereen hetzelfde, het praktijk gedeelte duurt 4 uur.

In de cursus leer je hoe je het bewustzijn kunt controleren, de ademhaling checken en indien nodig hoe te reanimeren. Ook leer je hoe je om moet gaan met een bewusteloos slachtoffer die wel nog ademhaalt. De scholing wordt gegeven door een ervaren reanimatie en EHBO instructeur van het rode kruis. Na de cursus ontvang je een certificaat. Deze kan je samen met de factuur insturen naar de ziektekostenverzekeraar.

Wist u dat de meeste zorgverzekeraars de kosten van een EHBO cursus vergoeden? Kijk snel hier of uw zorgverzekeraar de cursus ook vergoed en schrijf u in!

Locatie: Baarnsche Dijk 6B1, BaarnEHBO

Data:
woensdag 14 november 2018 – 16:00-20:00
vrijdag 23 november 2018 – 17:00-21:00

Duur:
Herhalingscursus 4 uur praktijk
Gehele EHBO cursus: 4 uur praktijk en 4 uur theoretische thuisstudie

Maximum aantal deelnemers:
16 deelnemers

Prijzen:EHBO
Verlengen EHBO-diploma: € 115,- incl. BTW.
Behalen EHBO-diploma: €145,- incl. BTW.

 

 

 

 

 

Reanimatie en EHBO cursus

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ