Ontdek de sport van je leven!
 

Scholing ontwikkeling basisschool leerlingen

De scholing ontwikkeling basisschool leerlingen heeft als doel om leerkrachten kennis bij te brengen over de fysieke en mentale ontwikkeling van jeugdsporters in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. De scholing ontwikkeling voor basisschool leerlingen is onderverdeeld in twee delen, fysieke ontwikkeling en mentale ontwikkeling.

Fysieke en mentale ontwikkeling van basisschool leerlingen wordt in het algemeen gegeven. De bijgebrachte kennis wordt vertaald naar de praktijk, waar je de volgende dag in de gymles al iets mee kunt.

De scholing is onderverdeeld in eerst twee uur fysieke ontwikkeling en aansluitend de mentale ontwikkeling van de basisschool leerlingen. Het is ook mogelijk om je voor één van de twee scholingen in te schrijven.

In de scholing ontwikkeling basisschoolleerlingen, die ongeveer 4 uur duurt, wordt het fysieke en mentale gedeelte gedoceerd door een bewegingswetenschapper en sportpsycholoog.

 

Locatie: Baarnsche Dijk 6B1, Baarn
Datum: 1 februari 2018 of 25 april 2018
Tijd: 16:00-18:00 (alleen mentaal) en 18:00-20:00 (alleen fysiek) en 16:00-20:00 (mentaal en fysiek)

Wil jij graag meer over dit onderwerp weten? Schrijf je dan onderstaan in voor de scholing ontwikkeling basisschool leerlingen.

 

Inschrijven: scholing ontwikkeling basisschool leerlingen

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ