Ontdek de sport van je leven!
 

Wat stuitert er door mijn team?

Een simpel tik spelletje tijdens de training. Het lijkt zo eenvoudig: twee tikkers met een lintje om en wanneer je getikt wordt ben je af.

Helaas is het niet voor ieder kind zo eenvoudig om hier mee om te gaan, want wat als je niet goed in de gaten kunt houden of iemand het lintje om heeft of niet. Wat als je steeds moet stoppen met het spel omdat iemand schreeuwt en je niet weet of het tegen jou is of tegen een ander. Als je niet weet hoe je dat geschreeuw moet interpreteren. Schreeuwen doe je toch als je boos bent. Is er iemand boos, is die gene boos op mij. Ondertussen begint het steeds meer te stinken, het ruikt naar zweet, tussen alle luchten die bij een gymzaal horen, het is zo vies dat je die geur niet meer kunt negeren. En dan rent er iemand vlak langs je, iemand botst tegen je aan of iemand tikt je op de schouder….

Prikkels, prikkels en nog meer prikkels en van het spelletje komt niks meer. Dat je zo gehinderd wordt door alle prikkels, de regels niet goed begrijpt en je motorische vaardigheden ook niet altijd vanzelf werken, dan is het niet zo vreemd dat je sneller de bal tegen je hoofd krijgt, moet huilen omdat je het niet meer overziet of heel erg boos wordt of er maar gewoon mee stopt…toch?

Elk kind is ‘anders’ en ieder kind zal bepaalde momenten dan ook heel anders ervaren. Hoe gaan wij al trainers hier mee om? Hoe zorgen wij ervoor dat we elk kind op zijn eigen manier plezier kunnen laten ervaren in de training?

 

Locatie: Baarnsche Dijk 6B1, Baarn
Datum: 11 april 2018
Tijd: 16:00-18:00

Wil jij graag meer over dit onderwerp weten? Schrijf je dan onderstaan in voor de scholing ‘wat stuitert er door mijn team?’.

 

Inschrijven: scholing 'wat stuitert er door mijn team?'

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ