Ontdek de sport van je leven!
 

Trainingen

Trainingen

Het gat tussen de jeugd en de A-selectie zo klein mogelijk te houden en de overgang soepel te laten verlopen. Voor veel sportclubs is dit een doel en een middel om de prestaties zo hoog mogelijk te laten houden.

Om op sporttechnisch gebied te kunnen accelereren is een goede fysieke basis een must. Deze moet immers op orde zijn om blessures te voorkomen en de belastbaarheid zo hoog mogelijk te houden.

Sporttest biedt fysieke sporttesten aan voor de jeugd en senioren met allebei hun eigen speciale aspecten:

 

Voor de jeugd:

In overleg met u en uw vereniging richten we de trainingen in. In de ideale situatie bestaat een cyclus uit twee fases per seizoen. Er wordt gestart met een meetmoment, op basis van de resultaten van de eerste meting, wordt een specifiek trainingsprogramma opgesteld. Aan het eind van de eerste trainingsperiode vindt de tweede meting plaats. Vaak volgt hierop de winterstop. In de tweede seizoenshelft wordt hetzelfde proces nogmaals doorlopen.

 

Voor de senioren:

Sporttest biedt fysieke begeleiding van sportteams (voetbal en hockey) aan. Hierbij maken we gebruik van de prestatiepiramide, die als uitgangspunt heeft dat functionele beweging (dus zonder belemmering kunnen bewegen) en functionele prestaties (juiste fysieke voorwaarden voor de sport) de sport specifieke vaardigheid zal verbeteren.

 

 

Geef een reactie