Ontdek de sport van je leven!
 

Scholing ontwikkeling sportende jeugd

Welke fysieke en mentale ontwikkelingen maken kinderen door in hun jeugd? Veelal trainers hebben hier weinig kennis over. De scholing ontwikkeling sportende jeugd heeft als doel om trainers kennis bij te brengen over de fysieke en mentale ontwikkeling van jeugdsporters in de leeftijd van 6 tot 18 jaar.

Fysieke en mentale ontwikkeling van jeugdsporters in het algemeen en jeugd in het bijzonder. De bijgebrachte kennis wordt vertaald naar de praktijk, waar je de volgende dag al iets mee kunt.

In de theorie is aandacht voor zowel fysieke als mentale ontwikkeling van jeugdspelers, met in het praktijk een vertaling van de theorie naar de specifieke invulling.

In de scholing ontwikkeling jeugd, die ongeveer 6 uur duurt, wordt het fysieke theoretische gedeelte gedoceerd door een bewegingswetenschapper en het mentale theorie gedeelte door een (sport)psycholoog. De praktijkvertaling wordt gemaakt door een ervaren trainer.

Tijdens de bijscholing zijn er trainers van verschillende niveaus aanwezig houd hier rekening mee. Er word een actieve houding verwacht van de deelnemers tijdens het praktijkgedeelte.

Facts scholing;

Wie: Sporttrainers of gymdocenten
Wat:  Scholing ontwikkeling sportende jeugd
Groepsgrootte: minimaal 12 en maximaal 25 deelnemers
Waar en wanneer:
Zaterdag 18 juni – Bilthoven – 10:00-17:00
Kosten: € 67,50 p.p. incl. BTW en Excl. lunch.
Tijdsinvestering: 7 uur scholing

 

[maxbutton id=”7″]

Geef een reactie