Ontdek de sport van je leven!
 

De invloed van fysieke factoren op de ontwikkeling van speler en team.

BAARN – 25–1–2012

Altijd al benieuwd geweest wat de verschillende fysieke factoren als bijvoorbeeld kracht en snelheid doen met de voetbalprestatie van spelers? Of wilt u gewoon meer te weten komen over de fysieke ontwikkeling tot stand brengen en hiermee blessures voorkomen? Hiervoor geeft Nationaal Bureau Sport Stimulering in verschillende plaatsen cursussen.

Trainers die de opleiding UEFA B | Trainer-Coach II volgen, kunnen drie studiepunten verdienen door de bijscholing ‘Voetbal Fysiek’ bij te wonen. Natuurlijk kunt u zich ook gewoon inschrijven voor de bijscholing als u geen TC II trainer bent.

 

De doelstelling van de bijscholing is om trainers meer inzicht te geven in het belang van een goede fysieke ontwikkeling en gesteldheid van spelers, gericht op het voetbalspel van de individuele speler continue te verbeteren.

 

De bijscholing legt het verband tussen de fysieke fitheid en de voetbalprestatie en richt zich ook op het voorkomen van blessures.

 

De bijscholing ‘Voetbal Fysiek’ wordt georganiseerd door Nationaal Bureau Sport Stimulering en wordt gehouden in Groningen, Maastricht, Middelburg, Haarlem, Arnhem, Rotterdam, Eindhoven, Breda, Venlo, Hengelo, Den Haag, Zeist, Zwolle, Almere en Alkmaar.

 

Alle informatie is te vinden op https://sporttest.nl/voetbal-fysiek-3-punten-bijscholing-knvb/

Ook kunt u natuurlijk bellen met Nationaal Bureau Sport Stimulering via nummer 035 30 30 030.

Geef een reactie