Ontdek de sport van je leven!
 

Vacature gymdocent (omgeving Eindhoven)

Docent lichamelijke opvoeding
Sporttest heeft voor voortgezet onderwijs (v.o.) en primair onderwijs (p.o.) een gymdocenten invalpoule. In deze poule zitten afgestudeerde gymdocenten (met een eerstegraads lesbevoegdheid) die in het bezit zijn van een recente Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) code 84. Er wordt les gegeven volgens de 12 leerlijnen en docenten voldoen aan maatstaven van Sporttest.

Ben je opzoek naar een baan als gymdocent en enthousiast, actief en een echte duizendpoot? Sporttest is op zoek naar een gymdocent voor onze activiteiten. Ben je bevoegd om lichamelijke opvoeding te geven op de basisschool en of middelbaar onderwijs en ben je op zoek naar een goede kans om je carrière te starten? Upload dan onderstaand snel je C.V. en motivatiebrief.

Wie zijn wij?
Sporttest is een initiatief van Nationaal Bureau Sport Stimulering en heeft als doel het professionaliseren en stimuleren van sport.

Wat zijn je taken?
Als docent van de gymdocenten invalpoule werk je op basis van aanvragen van verschillende basis- en middelbare scholen en speciaal onderwijs. Zo doe je veel ervaring op verbreed je je horizon en maak je een goede start met je carrière.

Wie zoeken wij?
De vacature is part-time (24uur). Verdeeld over maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Het betreft het verzorgen van alle gymlessen bij een basisschool in de omgeving Eindhoven voor het schooljaar 2016-2017. Een afgeronde opleiding (ALO) tot gymdocent met eerstegraads lesbevoegdheid is een voorwaarde en ervaring met lesgeven aan kinderen is een pré. Heb je daarnaast ook nog sterke communicatieve vaardigheden en woon je in de omgeving van Eindhoven? Upload dan onderstaand snel je C.V. en motivatiebrief.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Geef een reactie